Genieten in je tuin!

Ronde Picknicktafels

Picknicktafels | Ronde Picknicktafels

Creëer direct een andere sfeer!

Een gezellige picknick tafel in je tuin

Ken jij ook dat probleem dat wanneer je aan een lange tafel zit met een groep vrienden of met je familie dat je degene aan de andere kant van de tafel eigenlijk helemaal niet spreekt? Of dat je haast moet schreeuwen als je toch even wat woorden met elkaar uit wilt kunnen wisselen. Onhandig en ongezellig vinden wij. Daarom zijn ronde tafels ideaal om met een leuk gezelschap aan te lunchen, borrelen of dineren. Je kunt namelijk naast wat eten of drinken ook meteen gezellig bijkletsen. Ook Picknicktafels zijn verkrijgbaar in een ronde versie, ideaal dus voor in de tuin of op een groot dakterras.

Ronde picknicktafel van hout 

Verreweg het meest gebruikte materiaal om Picknicktafels te vervaardigen is hout. Een houten tafel geeft ook direct een gezellige uitstraling aan jouw tuin of terras, wat dus een groot voordeel is. Echter vindt niet iedereen een ronde Picknicktafel in houtkleur mooi of passen bij de rest van de inrichting van hun tuin. Daarom verven veel mensen hun tafel in een vrolijke felle kleur zoals geel of lichtblauw. Ook basic kleuren zoals wit, grijs of zwart of pasteltinten zie je vaak terugkomen. Op deze manier kun jij jouw ronde Picknicktafel eigenlijk helemaal naar wens finetunen.

Picknicktafels | Ronde Picknicktafels .2

De ronde picknicktafel met rugleuning

Ook ronde Picknicktafels zijn verkrijgbaar met rugleuning. Ideaal voor als je wat ouder bent of snel last krijgt van je rug. Daarnaast zorg je er ook voor dat je in een gezonde houding kunt zitten, waardoor je het vaak ook langer volhoudt om aan een Picknicktafel te zitten. Dit is wel erg gezellig als je de tafel vooral wilt gebruiken voor lange zomeravonden of gezellige tuinfeestjes. Zie jij jezelf ook al heerlijk zitten in de tuin met een heerlijke frisse mojito cocktail in de hand?

Genieten in je tuin!

Ronde Picknicktafels

Picknicktafels | Ronde Picknicktafels .3