Genieten in je tuin!

Kinder Picknick Tafels

Voor kinderen is niets zo gezellig om met papa, oma of een grote broer of zus gezellig te zitten aan een Picknicktafel in de tuin of op het dakterras en daar een lekker broodje te eten. Als kinderen wat kleiner zijn is het echter wel lastig om op dit grote tuinmeubel te klimmen, dus moeten ze vaak opgetild worden als zij willen gaan zitten of van tafel willen gaan.

Kids zijn vaak lekker beweeglijk en willen snel weer spelen dus dit optillen kan redelijk vaak nodig zijn. Als kinderen wat ouder worden worden ze ook zwaarder en dan kan dit continu optillen best een vermoeiende taak worden. Gelukkig is daar tegenwoordig een hele handige oplossing voor: Kinder Picknicktafels. Speciaal gemaakt voor jongere kindjes.

Picknicktafels | Blog Kinder Picknick Tafels

Kinder picknicktafels om te spelen 

Kinder Picknicktafels zijn speciaal op maat gemaakt voor kleinere kinderen. Zo kunnen zij zonder enige moeite zelf aan tafel gaan zitten en weer van tafel gaan. Daarnaast vinden peuters en kleuters het vaak erg leuk om een eigen eethoekje te hebben waar ze met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen eten. Maar Kinder Picknicktafels worden niet alleen gebruikt om aan te eten, ze zijn namelijk ook ideaal om aan te spelen. Zo kunnen kinderen er gezellig kleuren, knutselen of de tafel gebruiken om hun speelgoed op uit te stallen.

Kinder picknicktafels met parasol

Doordat kinderen zo heerlijk urenlang buiten kunnen spelen in de tuin of op het dakterras of balkon is het belangrijk dat zij goed beschermd worden tegen gevaarlijke straling van de zon. Natuurlijk is zonnebrand erg belangrijk om jouw kids te beschermen tegen de zon, maar een extra hulpmiddel is een parasol. De Kinder Picknicktafels die inclusief parasol geleverd worden zijn dan ook ideaal als extra bescherming tegen zonnestralen. Zo kunnen de kleintjes gewoon lekker zonder zorgen spelen in de tuin zonder dat jij je heel erg druk hoeft te maken of hun huid niet aan het verbranden is.

Picknicktafels | Blogs Kinder Picknick Tafels .2