Genieten in je tuin!

Inklapbare Picknick tafels

Picknicktafels | Inklapbare Picknick Tafels

Creëer direct een andere sfeer!

Een inklapbare picknick tafel is perfect

Picknicktafels zijn erg populair in de Nederlandse tuinen. Het is natuurlijk ook een handige constructie dat je een tafel inclusief zitgedeelte in een hebt. Vaak kun je gemakkelijk met 4 tot 6 personen aan de Picknicktafel zitten, maar dit hangt natuurlijk volledige af van de grootte van de Picknicktafel. Echter neemt een Picknicktafel natuurlijk wel wat ruimte in en niet iedereen heeft daar plaats voor. Wil jij wel graag een Picknicktafel in de tuin maar is jouw tuin of dakterras wat aan de krappe kant? Dan is de Inklapbare Picknicktafel precies wat jij zoekt. Hier lees je er alles over.

Zelf inklapbare picknicktafels maken 

Als jij handig bent of het leuk vindt om op je vrije dag een beetje te klussen dan is het nog niet zo’n gek idee om zelf aan de slag te gaan om jouw Inklapbare Picknicktafel te maken. Er zijn speciale bouwpakketten beschikbaar die jij kunt gebruiken om een Picknicktafel te maken, dus erg moeilijk hoeft het niet eens te zijn. Daarnaast is er online ook genoeg beeldmateriaal te vinden op platforms zoals YouTube waarop duidelijk wordt uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om de tafel te kunnen maken.

Picknicktafels | Inklapbare Picknick Tafels .2

De ideale inklapbare picknicktafel kopen

Ben je zelf niet zo handig of vind je het gewoon makkelijker om een Inklapbare Picknicktafel te kopen in plaats van zelf te maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Er zijn online eindeloos veel Inklapbare Picknicktafels te vinden, of je kunt natuurlijk naar een fysieke winkel gaan waar ze tuinmeubelen verkopen. Let hierbij wel op de levertijd want bij sommige varianten is deze erg lang, terwijl jij er misschien al zo snel mogelijk van wilt kunnen genieten. Zodra het zonnetje weer wat vaker schijnt is het natuurlijk heerlijk om in de tuin te kunnen eten en drinken aan die gezellige Picknicktafel.

Genieten in je tuin!

Inklapbare Picknicktafels

Picknicktafels | Inklapbare Picknick Tafels .3