Genieten in je tuin!

Industriële picknick tafels

Picknicktafels | Industriële Picknick Tafels

Creëer direct een andere sfeer!

Voeg je koptekst hier toe

Dat een industriële inrichting binnen in huis erg populair was wisten de meeste mensen wel, maar ook in de tuin komt deze stijl steeds vaker naar voren. Er wordt vaak gebruik gemaakt van robuuste materialen en ook roest zie je op accessoires zoals lampen of standaarden voor kaarsen vaak terugkomen. Zet daar een stoere bbq of buitenkeuken bij neer en je hebt de ultieme industrieel ingerichte tuin waar je al jaren van droomde. Wist je al dat er ook Industriële Picknicktafels bestaan? Deze passen ideaal bij een stoer ingerichte tuin.

Aluminium materiaal 

De Industriële Picknicktafel is vaak gemaakt van een materiaal zoals aluminium. Dit gaat dan met name om het frame. In sommige gevallen is het zitgedeelte of de rugleuning nog wel gemaakt van hout. Dit geeft een stoer effect door de houtkleur te combineren met een zwarte frame. Net als de eettafels die je vaak voorbij ziet komen in huizen met een industriële look en feel. Er is natuurlijk een hele hoop mogelijk, maar dat is volledig afhankelijk van jouw wensen. Laat je dus inspireren door te zoeken naar termen als Industriële Picknicktafel op platformen zoals Pinterest of andere social media platforms.

Picknicktafels | Industriële Picknick Tafels .2

Industriële picknicktafels zijn tijdloos

Een groot voordeel van Industriële Picknicktafels is dat ze relatief tijdloos zijn. De neutrale kleuren passen vaak goed bij de rest van de tuin, dus ook al mocht je daar nog eens iets aan willen veranderen dan zal een Industriële Picknicktafel daar nog steeds goed bij staan. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld felgekleurde Picknicktafels, daar zal je ongetwijfeld sneller op uitgekeken raken. Mocht je toch een klein beetje uitgekeken raken op jouw Industriële Picknicktafel dan zijn er overigens altijd nog opties om hem een beetje op te pimpen. Bijvoorbeeld een andere kleur lak voor het hout, het frame in een andere kleur spuiten of hem gezellig aankleden met wat accessoires.

Genieten in je huis!

industriële picknicktafels

Picknicktafels | Industriële Picknick Tafels .3