Genieten in je tuin!

Design Picknick Tafels

Picknicktafels | Design Picknick Tafels

Creëer direct een andere sfeer!

Voeg je koptekst hier toe

Naast de welbekende standaard Picknicktafel die vaak gemaakt wordt van steigerhout en een tafelblad inclusief twee bankjes als zitgedeelte heeft, zijn er ook Picknicktafels met een wat unieker design op de markt. Houd je dus niet zo van standaard of basic maar wil je wel graag een Picknicktafel in de tuin omdat je dit praktisch of sfeervol vindt? Dan moet jij wellicht zoeken tussen Design Picknicktafels. Er zijn namelijk heel veel bijzondere variaties op de reguliere Picknicktafel op de markt. Bij Picknicktafels.net hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Design picknicktafels met moderne look

Als je een bijzondere Moderne Picknicktafel zou willen aanschaffen dan is een vierkante variant een leuk idee. Deze tafel oogt modern door het vierkante design en je kunt ook nog eens met gemak met veel mensen aan de tafel zitten om een hapje te eten of gezellig drankjes te doen. Ook als je een horecazaak hebt met een terras is het aantrekkelijk om daar moderne design Picknicktafels te plaatsen. Hierdoor geef je jouw terras een unieke uitstraling en creëer je tegelijkertijd veel zitplaatsen. 

Picknicktafels | Design Picknick Tafels .2

Luxe design picknicktafels

Als je graag luxe spullen van kwaliteit koopt die lang meegaan en een goede garantie regeling hebben dan kom je al gauw uit bij een Design Picknicktafel. Design Picknicktafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en in uiteenlopende prijsklassen.

Zo snel mogelijk genieten in de tuin

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een specifieke Picknicktafel, dan wil je er natuurlijk  graag zo snel mogelijk van kunnen genieten. Bekijk goed of de Picknicktafel  kant-en-klaar is, of dat je er 1 aanschaft die je zelf nog in elkaar moet zetten. Hou ook de levertijd in de gaten. Deze kan soms oplopen van enkele dagen tot zelfs maanden. 

Genieten in je tuin!

Design Picknicktafels

Picknicktafels | Design Picknick Tafels .3